spottr

Best of 2011 – Az év képei

Közel 200-an jelentkeztetek felhívásunkra, melyben a tavalyi év -általatok- legjobbnak ítélt fotóját kerestük. A fotókkal megszépítettétek facebook falunkat, illetve szintén színvonalas fotókkal töltöttétek fel flickr csoportunkat.

A fotók értékelésénél most se voltunk könnyű helyzetben, de végül egy hosszú szavazás utána meghozta a spottr.hu szerkesztősége a végső döntést.

Gratulálunk a nyertesenek és köszönjük nektek, hogy megmutattátok a legjobb fotótokat 2011-ből!

I. helyezett:

Balogh Dániel - Lófektetés

Nyereménye egy fél napos stúdiófotózás Budapest legdinamikusabban fejlődő fotóstúdiójában, a ZebrArt-ban.

II. helyezett:

Juhász Csaba

Nyereménye egy belépő a Mai Manó Ház felajánlásában egy szabadon választható Képíró-képolvasó hétvégére, amelyen a résztvevők nemcsak a történeti és kortárs fotóművészettel találkozhatnak, ismerkedhetnek meg elmélyültebben, hanem az így megszerzett tudás ismeretében saját alkotásokat is létrehozhatnak. A beszélgetés mellett pedig különféle vizuális technikákat, módszereket sajátíthatnak el.

III. helyezett:

Huszka Ádám - Fisherman on Koh Chang

Nyereménye a Typotex Kiadó gondozásában megjelent Mary Warner Marien: A fotográfia nagykönyve – A fényképezés kultúrtörténete című könyve.

Nagyon kedvenceink voltak még:

Urbán Ádám - Recycling Romania

Balázs Nóra

Kelemen Tiborné

Görögh Zoltán - Alkonyat

Raffay Zsófi

Törő Balázs - nostalgia II

Sok nagyon jó alkotás maradt ki a végső szelekcióból, ezért ne felejtsétek el végignézni a többiek legjobb fotóját is flickr-en és facebookon!

TcT Írta:

Foto, Film, London

2012. február 1. · 13:40

#spinnr játék az Instagrammon

[instapress piccount="16" tag="spinnr" size="75"]

Spottr Hétképe játék a Flickr-en

after karácsony29 / 365 - neusiedler on iceMegyeri híd (megint)ZarándoklatWoman of Mistery, with watch...Crysis 3 in real life? - similar to an FPS game object. :)Tterror27/365gyöngyhajú lányléptek az ívekben // footsteps in arcsCirque du Soleil artist Felix Cane

További cikkek - archívum