spottr

Flickr – új képméret

A Flickr szolgáltatásai egy sokak számára hasznos újdonsággal bővültek: az eddigi megszokott 1024 pixel helyett, a maximum megjeleníthető képméret hosszabbik oldala 1600 vagy 2048 pixel méretűre nőtt.

“Nagyobb méret + Alacsony tömörítés = Gyönyörű képek” - Ezzel a mottóval jelentette be a változtatást a Flickr blog 

“Észrevehettétek, hogy a fotóitok mindig jól néznek ki a FlickR-en. A legtöbb weboldallal ellentétben, az átméretezésnél mi kevésbé tömörítünk – annak érdekében, hogy a részletek és a színek is megmaradhassanak az eredeti formájukban. Ezzel a lépéssel biztosítjuk, hogy a képeitek a ma (és a jövő) kijelzőin is ugyan olyan jól nézzenek majd ki a FlickR oldalán.”

Kép a lighbox-ban korábban:

Ugyan az a kép az új, nagyobb méretű lightbox-ban:

A Pro előfizetéssel rendelkező felhasználók külön beállítási lehetőséget kaptak, ők meghatározhatják, hogy mi az a maximum képméret, amit szeretnének megosztani. Választható opciók: 1024, 1600, 2048 pixel vagy képernyőméretre igazított verzió.

A 2012 március 1-től feltöltött képek már rendelkeznek a nagyobb mérettel, feltéve persze, hogy az eredetileg feltöltött kép legalább 1600 vagy 2048 pixel széles volt.

deadness Írta:

2012. május 16. · 15:00

#spinnr játék az Instagrammon

[instapress piccount="16" tag="spinnr" size="75"]

Spottr Hétképe játék a Flickr-en

after karácsony29 / 365 - neusiedler on iceMegyeri híd (megint)ZarándoklatWoman of Mistery, with watch...Crysis 3 in real life? - similar to an FPS game object. :)Tterror27/365gyöngyhajú lányléptek az ívekben // footsteps in arcsCirque du Soleil artist Felix Cane

További cikkek - archívum