spottr

Cloak Bag

Szép és jó dolog a fotós hátizsák vagy oldaltáska, de előfordul, hogy nagy és nehéz. Több dolog van benne, mint kellene. De mit tegyünk akkor, ha vinnénk is magunkkal a gépet, csak nem akarunk felesleges súlyt cipelni, mondjuk egy délutáni sétához. Kisebb táskát kell vinni. Mondani könnyű, de jó táskát találni nehéz. Egy fényképezőgép viszonylag sérülékeny, a fotósok legtöbbje pedig szereti túlbiztosítani magát, hiszen nem kevés pénze fekszik az eszközökben. Léteznek ugyan olyan kisméretű táskák, tokok, amik elegendő védelmet adnak a gépnek, de a most bemutatott Cloak Bag tovább mutat ennél. Elő sem kell vennünk a gépet, mégis fotózhatunk.

A Cloak Bag könnyű, tartós, vízálló anyagból készült, így megfelelő védelmet nyújt. Elfér a belsejében a tartalék akkumulátor, memória kártya és az objektívsapka. A gép kivétele nélkül, a táska alját lecsatolva is fotózhatunk, így még lesipuskásoknak is jól jöhet.

http://cloakbags.com/

bikerock Írta:

2012. május 17. · 09:57

#spinnr játék az Instagrammon

[instapress piccount="16" tag="spinnr" size="75"]

Spottr Hétképe játék a Flickr-en

after karácsony29 / 365 - neusiedler on iceMegyeri híd (megint)ZarándoklatWoman of Mistery, with watch...Crysis 3 in real life? - similar to an FPS game object. :)Tterror27/365gyöngyhajú lányléptek az ívekben // footsteps in arcsCirque du Soleil artist Felix Cane

További cikkek - archívum