A LED reflektor pára és ütésálló

Az ipari környezet egyértelműen megköveteli, hogy az ott felhasznált eszközök nagy teljesítményűek legyenek, és bírják az igénybevételt. A LED reflektor több szabványnak is megfelel, mivel nem igényel semmilyen karbantartást, és az áramfogyasztása kifejezetten kevés az elődei igényeihez képest. A nagyobb csarnokokban is alkalmazható, de mivel pára- és porálló, ezért a kinti felhasználása sem jelent gondot. Könnyedén kiállja az időjárási körülmények megpróbáltatásait.

Természetesen, ezekből a világítótestekből nem csak egy kerül felhasználásra, ezért rendkívüli módon felpörgették a villanyórákat a fémhalogén típusok. Ez a LED reflektor használatával nem fog előfordulni. Akár 3 vagy 4 ilyen eszköz használatával sem érhető el akkora fogyasztás, mint egy nátrium halogén lámpa esetében. Az adatok nem tévednek, tényleg ennyire gazdaságosak. Egy nagyobb gyár területén ezek a számok összeadódnak, de a LED reflektor esetében nem fognak az egekbe szökni. Szerencsére, a melegedés problémáját is sikerült hatástalanítani, ezáltal az élettartamuk is sokszorosára nő a hagyományos reflektorokéval szemben.

A LED reflektor irányított fényvetést biztosít, és a megfelelő területet lehet beteríteni fénnyel. Ezek alapján nem nagyon lehet olyan tényezőt találni, ami a használata ellen szólna. Újrahasznosított anyagokból elő lehet állítani, ezért környezetbarát technológiával készülnek mindamellett, hogy energiatakarékosak. Látogasson el bizalommal az INESA weboldalára, ahol többet megtudhat a LED Dunakeszi városában történő gyártásáról és technológiájáról.

Már most olyan megoldásokat alkalmaznak, amelyek jövőbemutatóak, és egyre jobban igyekeznek népszerűsíteni a gazdaságos világítást szerte Európában. A statisztikák azt mutatják, hogyha ilyen ütemben haladnak tovább, akkor a LED Dunakeszi cégéből világhírű vállalat fog válni pár éven belül. Ezek alapján egyértelmű, hogy mennyire minőségi termékeket készítenek. A technikai fejlődésnek hála, az energiatakarékos eszközök ugyanolyan vagy jobb hatásfokot képesek elérni, mint az elődjeik.