A nők a férfi cipőjét és haját nézik meg először

Internetes portálok  és női magazinok igyekeznek időről-időre megfejteni,  mitől lesz egy férfi vonzó a gyengébbik nem számára. Vannak, akik a markáns arcvonásokra esküsznek, mások a durva borostát, vagy a barna szemeket részesítik előnyben. Az ápolt kezek és a formás fenék is gyakran szerepelnek a népszerűségi lista élén, de van ezeken túl még néhány olyan dolog, melyekre érdemes odafigyelni férfiként.  Gyakran hallani, hogy a megjelenés szerves részét képező cipőválasztás kiemelt jelentőséggel bír a vonzerőt illetően. Nem csak az alkalomnak megfelelő lábbeli a fontos azonban, hanem annak stílusossága és persze tisztasága is.

Sok nő arra esküszik, hogy meglegyen a férfiban az a bizonyos plusz, amitől azonnal a magabiztosság érzését sugározza. Annak érdekében viszont, hogy a férfi önbizalommal álljon hozzá a mindennapokhoz, nélkülözhetetlen a saját magával való elégedettség. Ez egyszerűen megteremthető a megfelelő hajviselet választásával, mely akár egészen más karaktert adhat az arcnak. Az A76 szalon  szakemberei is azon a véleményen vannak, hogy a jól eltalált frizura a férfiak esetében is csodákra képes.  Természetesen megvannak napjaink trendjei, melyeket rendszerint előnyben részesítenek az erősebbik nem tagjai, de az arcvonásoktól és a személyiségjegyektől függően akár a hagyományos formára vágott frizura is lehet a siker kulcsa.

A legtöbb férfi még mindig a rövid frizurát részesíti előnyben, de amennyiben mégis a hosszú fazonú állna közel hozzánk, akkor nagyon fontos az ápoltságra való odafigyelés. Nem csak a hajvégek rendszeres vágására és ápolására gondolunk, hanem színezés esetén a festésre is. Igen, ma már egyre több férfi dönt a hajfestés mellett, s különösen így van ez akkor, ha az ősz hajszálakat szeretnék eltüntetni.  Ennek ellenére tény azonban, hogy míg a nők esetében kicsit sem kívánatosak az öregedés jeleinek számító hajszálak, addig sok férfinek Kifejezetten jól állnak ezek, és egyfajta érettséget kölcsönöznek megjelenésüknek. A megkérdezett nők is rendszerint azon a véleményen vannak, hogy a finoman őszülő férfi frizura kifejezetten vonzó hatással van rájuk.

Ugyan kétségtelen, hogy a felsorolt külsőségek jelentősen befolyásolják az első benyomást, de a mögöttük rejlő személyiség nélkül mit sem érnek azok. Minden nőnek megvan a maga preferenciarendszere arra vonatkozóan, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az álomférfi, de a jó humor, a hűség és a megbízhatóság rendszerint előkelő helyen szerepelnek ezek között.  Mielőtt tehát azt gondolnánk, hogy elegendő pusztán egy pár divatos cipő és a jól fésült haj, érdemes kicsit mélyre ásni magunkban, és elgondolkodni azon, mit tudunk férfiként nyújtani a kiszemelt nőnek. Amíg pedig eljutunk az ismerkedéshez, figyeljünk oda hajviseletünkre, és válasszunk mindig az alkalomnak megfelelő, igényes lábbelit.