Irodaszer és irodagép a legjobb állapotban

Vegyen részt nagy megtakarítási akciónkban, hogy Önnél is még több bevétel maradjon a kasszában Megbízhatatlanul, hibásan működik irodagépe? A szakszerű karbantartásnak köszönhetően irodagépe ismét megbízhatóan és hibamentesen végzi a feladatát. A szakszerű karbantartás tartalmazza az állapotfelmérést és a várható javítási költségeket.

A folyamat a következő területeket érinti: Készülékbe került szennyeződés (por, toner, papírpor) eltávolítása, ha kell, speciális toner porszívó használatával. Ráégett toner eltávolítás. Papírfelvételi és továbbító gumigörgő felújítása. A karbantartás során bemérjük és optimalizáljuk az eszközök gyári energia beállításait.

Ön tudta, hogy már néhány eszköz esetén is, éves szinten egy 2 személyes hétvégi wellness szálloda költségeinek megfelelő energia megtakarítás érhető el? Ne az energiaszolgáltató kasszáját gyarapítsa! Ön megbecsült törzsvásárlóként nem marad le semmilyen akciónkról. Beszállítóinktól rendszeresen kapunk akciós készülékeket is.

Mivel csak korlátozott darabszámban érhetőek el, a jövőben elsőként törzsvásárlóink között szeretnénk meghirdetni ezeket az eszközöket. Továbbá a jövőbeni vásárlások során minden törzsvásárlónk jelentős kedvezményben részesül. A szakértő karbantartást követően irodagépe, nyomtatója jelentősen hosszabb ideig marad működőképes.