Bájos cicák & vagány kutyusok – kisállatmintás babaruhák, gyerekruhák

Kedves kutyusok és cicusok hoznak vidám hangulatot, mind a gyerekszobába, mind a gyerekek öltözködésébe a Tchibo webáruház heti ajánlatában: legyen szó pihe-puha hálózsákokról, fodros kis ruhákról, vagy épp rendszereződobozokról, a kedves, mókás figurák mindenhol visszaköszönnek! Kicsik és nagyobbacskák számára is rengeteg olyan ötletet találunk a kínálatban, amelyek kortól függetlenül garantáltan megmelengetik majd a szívüket!

01-rovid-ujju-body

A legkisebbek számára készült a háromféle színben, három darabos szettben kapható rövid ujjú body, amely a bőrbarát anyagának köszönhetően igazán kellemes viseletet nyújt a gyerekek számára. A body-k kétféle fazonban kaphatók: 74/80-98/104-es méretig belebújós, vagyis alul patentos kialakítással, a kisebb, 50/56-62/68-as méretezések pedig átlapolós megoldással érkeznek, ezeknél nem csak alul, hanem oldalt is teljesen kinyithatjuk a body-kat. A finoman bordázott anyagú darabok egyetlen baba ruhatárából sem hiányozhatnak, hiszen minden mozdulathoz igazodnak, így igazán kényelmessé teszik a mindennapokat!

02-gyerek-kezeslabas

 

A zöldes színvilágú kisgyerek kezeslábas a cicás mintázatot vonultatja föl, amelynek kellemes biopamut anyaga nem csak kényelmes, de arról is gondoskodik, hogy mindig öröm legyen belebújni. De nem csak a gyerekek vidámságára gondoltak a tervezők, hanem a szülők életének megkönnyítésére is: az elöl található, hosszú patentgombos pánttal igazán könnyű lesz az öltöztetés és a vetkőztetés is! A kezeslábas vállrészét kellemes, fodros részlet is díszíti a különleges megjelenés érdekében! A kislány jerseyruha hasonló, ám a rózsaszín különböző árnyalataiban pompázó cicusoknak és a puffos ujjaknak köszönhetően, biztosan a kislányok szívébe lopja majd magát! A nyakrészen hátul gombbal záródó ruhácska nyomott mintája ebben az esetben is magas arányban biopamutot tartalmazó anyagra került, így biztosan kellemes és kényelmes viseletet biztosít majd!

03-kislany-ruha

Ha azt gondolnánk, hogy a kislányok számára csak cicás darabok közül válogathatunk, akkor bizony tévedünk, hiszen a lányka ruha alsóval, már kutyusos mintázattal található meg a kínálatban! A biopamutból készült kis ruhához színben és anyagban tökéletesen passzoló alsó is jár, ráadásul a ruhán hátul az öltöztetést megkönnyítő gomboláspántot, az ujjaknál pedig fodros kialakítást találunk, így a praktikus megoldás egy kellemes díszítéssel is együtt jár! A sötétkék alapon világos kutyusminta a kínálat másik fő motívuma, ami több darabon is megtalálható!

04-kisfiu-szabadidonadrag

A kisgyerek szabadidőnadrág esetén, szintén a kutyus a fő motívum. Itt azonban nem apró minta formájában találkozhatunk vele, hanem a kényelmes darab ülepén, ahol díszítésként még kis kutyusfüleket is láthatunk! A biopamutból készült nadrág széles, rugalmas derékrésze megbízható tartást biztosít, miközben gondoskodik a kényelemről, akármibe is fogjanak benne a gyerekek. Sötétkék színének köszönhetően könnyen és jól kombinálható a különféle meglévő fölsőkkel, de a heti ajánlatban is találhatunk hozzá passzoló darabokat a tökéletesen vidám és kényelmes megjelenés érdekében!

05-kisgyerek-nadrag

A kék csíkos kisgyerek kantáros nadrág szintén jól kombinálható és mindig kényelmes megoldás, amely ráadásul a könnyű öltöztetés érdekében alul teljesen szétnyitható, átlapolós kialakítással készül 62/68-as és 86/92-es méret között. Kényelmes, gumis derékrésze van, vállpántjai pedig az optimális illeszkedés érdekében állíthatók, így ezek mindig a helyükön maradnak majd, akármerre is indulnak a kis felfedezők! Világoskék árnyalatának köszönhetően bármivel jól kombinálható, így ez a kényelmes, bőrbarát anyagból készült darab a nyár egyik kedvence lehet, fiúk és lányok számára egyaránt!

06-baba-halozsak

Az éjszakai kényelemhez is találunk megfelelő darabokat: a csíkos gyermekhálózsák, és a kutya mintás hálózsák is tökéletes társ lesz az éjszakához. Mindkét darab bőrbarát biopamutból készült, a gyermekhálózsák esetén meleg, poliészter köztes réteggel. A patentgombokkal szűkíthető ujjkivágások megakadályozzák a kar becsúszását, és így garantálják a kényelmet, miközben a végigfutó cipzárral a hálózsákok alsó része teljesen kinyitható. A meleg köztes réteggel ellátott darab csíkos single-jersey külső anyagán nyomott kutyaminta található a mellrészen, míg a másik esetén szürke alapon apró kutyamintát találunk!

A teljes heti kínálatban + az állandó gyerekruha rovatban rengeteg további ötletet találunk arra, hogy mit is érdemes beszerezni ahhoz, hogy igazán feldobjuk a gyerekek ruhatárát, és a gyerekszoba hangulatát is. Érdemes tehát alaposan átnézni a kollekciót, hogy megtaláljuk az új kedvenceket számukra!