FÉG szerviz

Ha a FÉG készülékünk szervizt igényel, akkor egy percig se idegeskedjünk miatta. Mindenképp találni fogunk egy megfelelő csapatot, aki minden igényünknek, és kívánságunknak eleget tesz majd. A FÉG vízmelegítők, gázkazánok és modulkazánok a legszigorúbb európai szabványok szerint készülnek el, melyek folyamatos műszaki megújításával törekednek a vevők igényeinek maradéktalan kielégítésére. A FÉG készülékek évek óta töretlen sikernek örvendenek egész országszerte, hiszen a vásárlók évek óta megbíznak bennük, és csupán az ő készülékeiket használják a háztartásban.

A gázszerelő munkája az egyik legfelelősségteljesebb munka világon, hiszen nap, mint nap  a maximumot kell nyújtsa, amivel biztosítja azt, hogy a készülék biztonságosan működjön, és hogy az ügyfél minden probléma nélkül használni is tudja.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy rengeteg szerelő áll a rendelkezésünkre, illetve nagyon sok Fég szerviz közül választhatunk, akihez fordulhatunk abban az esetben, ha a készülékünk meghibásodik, vagy bármi problémát észlelünk vele kapcsolatosan. Szervizt illetően nagyon sokan vállalkoznak arra, hogy megjavítsák a készülékünket, vagy esetleg alkatrészt kerítsenek hozzá. Maga a szerviz feladata sokrétű, hiszen a szerviz csapat nemcsak a készülékek javításával foglalkozik, hanem ezek mellett még karbantartást, és egyéb más tevékenységet is elvégeznek. Egy igazán jó szerviz csapat legfőbb célja az, hogy a legjobb minőségű munkát hagyja maga mögött, és hogy a az ügyfél teljes mértékben elégedett legyen a szolgáltatásokkal.

A FÉG szerviz rendelkezésünkre áll, a mi feladtunk csupán az, hogy felkeressük őket. A FÉG csapata korrekt, és megbízható cégnek vallja magát, akik legfőbb célja az, hogy az ügyfél tökéletesen elégedett legyen. Annak a lehetőségét, hogy a szerelő elégedetlen legyen, teljes mértékben kizárják. Náluk csak a tökéletes munka az elfogadott, amelyet nagyon könnyen el tudnak érni, hiszen professzionális munkát végeznek. Mindezek mellett professzionális felszereltségünk van, jó minőségű szerszámok, és ha pótalkatrész beszerzésre kerül a sor, akkor csakis a legjobb beszállítóktól vásárolnak. Minden FÉG készüléknek vállalják a szervizelését, legyen az gázkazán, konvektor, vagy bármi más. Nem futamodnak meg semmilyen problémától, elvállalják a javítási munkálatokat is és tökéletesen végre hajtják a karbantartásokat is.