fezbet

Fezbet nélkül nincs házimunka

Tudom, különös kijelentésnek tűnik elsőre, de egy ideje szokásommá alakult, hogy az otthoni feladatok elvégzése közben meg-megnyitom a Fezbet oldalát. Ez a két tevékenység nem tűnik úgy, mintha nagyon közvetlen kapcsolatban állna egymással, az esetemben ez motivációs okokból alakult így.

Az otthoni feladatok elvégzése nem sok embernek tartozik a legkedvesebb elfoglaltságai közé. Én sem vagyok olyan, éppen ezért éreztem szükségét annak, hogy találjak valamit, ami jutalomként szolgálhat, és ezzel egyidőben egy kis pihenést is jelenthet két feladat között. Így fedeztem fel, hogy a Fezbet nem csak akkor jön jól, amikor unatkozom, hanem olyankor is kiváló, amikor szusszanni szeretnék 5-10 percet egy kemény házimunkával teli nap közepén.

A Fezbet azért is vált a legkedveltebb kikapcsolódásaim közé munka közben, mert könnyen és gyorsan elérhető, és pont megfelel arra is, hogy akár csak 5-10 percig használjam. Ajánlom neked is, hogy fedezd fel, mi jelenti számodra a jutalmat, mi az, ami 5-10 percen belül téged is ki tud kapcsolni. Nem garantálom, hogy a fezbet számodra is ezt tudja majd nyújtani, amit nekem, de találhatsz bármilyen más gyors kis elfoglaltságot.

Sorbanálláskor is jól jöhet a fezbet

Erről jut eszembe, a fezbet számomra akkor is nagy segítség és megmentő, amikor sorban kell állnom valahol. Türelmetlen ember vagyok, és nem szeretek sorban állni, de amióta felfedeztem ezt a felületet, amelyiket tényleg elő lehet venni rövidke időtartamok erejéig, sokkal nyugodtabb vagyok.

Persze, nem jó folyton a telefonon lógni, ezt magam is így gondolom. Éppen ezért szoktam hétvégente mini digitális detoxokat tartani, amikor a párommal együtt órákra eltesszük a telefonokat a fiókba, keressen bárki, és olvasunk, sétálunk, minőségi, telefonmentes időt töltünk együtt.