Gyors ESTA vízum igénylés az ESTA Visaval!

Ma már köztudott tény, hogy a 2009. január 12-én életbe lépett fokozott biztonsági előírások miatt, minden olyan vízummentességi országból származó állampolgárnak, aki ideiglenesen szeretné meglátogatni az Amerikai Egyesült Államokat, az indulás előtt lehetősége adódik az Electronic System for Travel Authorization, tehát az ESTA igénylésére. Ezen úgynevezett ESTA vízum kérelmezési folyamata az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának (DHS) működtetésében történik meg, ráadásul az ügyintézés rendkívül egyszerűen, teljesen online zajlik. Éppen ezért az olyan VWP-be, tehát a Vízummentességi Programba tartozó országok esetében, mint amilyen például Magyarország is, ma már nem feltétlenül kötelező a rendes vízum igénylése, és elegendő ha csupán az ESTA vízum beszerzését oldjuk meg.

Mondanunk sem kell, ez nagyban megkönnyíti a kiutazás folyamatát, nem beszélve arról, hogy ezen ideiglenes engedély megszerzése nemcsak az online lehetőségek, hanem az anyanyelven történő ügyvitel miatt is rendkívül kényelmes és gyors megoldásnak számít. Így, ha Ön is épp az USA-ba való látogatást tervezi, akkor mindenképp szánjon rá egy kevés energiát, hogy időben megkaphassa az ESTA vízum jóváhagyását! Fontos tudni ugyanis, hogy bár az online ügyintézés valóban gyorsan és praktikusan zajlik, mégis tanácsos legalább 72 órával az indulás előtt benyújtani az igénylést.

Sőt, ha valóban naprakész és eredményes ügyvitelt szeretne, akkor érdemes felkeresni az ESTA Visa online ügynökséget, hiszen az itt kínált rendkívüli szolgáltatásoknak köszönhetően, valóban gyorsan és szakaszerűen igényelheti a beutazási engedélyt. Válassza Ön is ezen kvalifikált csapatot, és engedje, hogy igazán hozzáértő kezek gondoskodjanak az utazási feltételekről! Kattintson most a www.estavisa.hu weboldalra, tájékozódjon bizalommal az ESTA igénylésének feltételeiről, majd jelezze kérelmezési szándékát az ESTA Visa ügyfélszolgálatánál! Sőt, tegye mindezt ténylegesen egyszerűen és közérthetően, válaszoljon a kérdőívekben és a típusnyomtatványokban szereplő kérdésekre a saját anyanyelvén! Fontos tudni ugyanakkor, hogy természetesen az érvényes útlevél, illetve e-útlevél még mindig alap feltétele az Egyesült Államokba való belépésnek, ha azonban Ön is megkönnyítené a további ügyvitelt, akkor mindenképp érdemes az ESTA Visa professzionális és hozzáértő csapatára bíznia a dolgokat.Ttegye kényelmessé a kiutazás szervezését, engedje, hogy ezen szakavatott ügynökség gondoskodjon Önről és családjáról! Hívja a +1 (305) 424-8876-os telefonszámot, ha további kérdései lennének!