uniós pályázatok

Hamarosan kifutnak az uniós pályázatok, de mi lesz ezután?

Lassacskán tényleg kifutnak az EU-s pályázatok, de ma már számtalan cég foglalkozik az egyéb pályázatok figyelésével is. Akinek fontos, hogy vállalkozása pályázata a nyertesek közé kerüljön, annak érdemes igénybe vennie a pályázatfigyelést. A forrascentrum.hu mindenben segíti és kis- és középvállalkozásokat. A pályázatírással foglalkozó cég már számtalan vállalkozást juttatott plusz pénzhez a támogatások révén. Pénzügyi termékekhez, állami támogatásokhoz, hitelhez is segítséget nyújtanak. A vállalkozásoknak leginkább megfelelő pályázatok felkutatása a fő területük.

Más cégekkel ellentétben itt nincsen regisztrációs díj és alapdíj sem, hiszen kizárólag sikerdíjas szolgáltatást nyújtanak. A csapat igen magas szakmai felkészültséggel rendelkezik, amely hosszabb távon is kifizetődő lesz, minden vállalkozás számára legyen szó bármilyen pályázatról. Külön érdemes megemlíteni, hogy a projekt teljes életciklusa alatt lehet számítani a Forráscentrum segítségére. Nem hagyják magukra az ügyfeleket, így bármilyen kérdés is merüljön fel menetközben, mindenre keresnek megoldást.  A következő szolgáltatásokat lehet igénybe venni: hitelek és pályázatok folyamatos figyelése, pályázati tanácsadás, szakmai konzultációk, támogatási szerződéskötés, pénzügyi elszámolások monitoring. A két utolsó szolgáltatás azoknak az ügyfeleknek elérhető, akik a céget kérik fel a pályázat elkészítésére.

A pályázattal kombinált mikrohitelek egyre népszerűbbek, hiszen egy-egy cég tovább fejlesztéséhez nélkülözhetetlen ez a fajta támogatás. A hitelek felkutatásában teljes körű segítségre számíthatunk. Ezek a mikrohitelek jellemzően telephelyfejlesztéshez, ingatlanok építéséhez, új esetleg használt gépek beszerzéséhez, tehergépkocsik vagy személygépkocsik vásárlásához is tökéletesek. Maguk a hitelek egyéb pályázatokkal is kombinálhatók amennyiben éppen adódik egy kedvező lehetőség. Egy ilyen hitelkérelem benyújtásához igen komoly üzleti tervet kell készíteni és valljuk be őszintén, aki nap, mint nap nem ezzel foglalkozik, annak ez komoly feladat lenne. A szakértő csapat ennek a tervnek az elkészítésében is segít, így ha korábban már elutasításra került egy kérelem, akkor azt is megnézik, hogy annak vajon mi lehetett az oka és természetesen az üzleti terv ennek fényében lesz összeállítva. A cég szakértő munkatársai mindig törekednek arra, hogy az elkészített pályázatok és hitelek pozitív elbírálásban részesüljenek.