Hamarosan megjelenik a FIFA 18 és már nagyon dicsérik a kritikusok

A FIFA 18 érkezik, ezt már sokkal korábban is beharangozták, de azt senki sem tudta mikor. A hivatalos Twitter oldalon, nyáron leplezték le, de a szállításokra még szeptember végéig kell várnunk. A FIFA 18 már rendelhető, hiszen számtalan helyen már előrendeléseket vesznek fel rá. Az előrendelések mellé természetesen ajándékok is járnak, amelyek a következők: 5 Jumbo Premium Gold csomag 1 vagy 5 hétig, Cristiano Ronaldo kölcsönbe 5 FUT meccse erejéig, 8 Special Edition FUT kit és még egy különleges ám eddig még titkos ajándék is várható. PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is érkezik, de emellett még az is elképzelhető, hogy Switch verziót is kap az új játék.

Mit tud majd a FIFA 18?

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy minden idők egyik legnépszerűbb sportjáték sorozata újra nagyot alakított. Igen realisztikus grafikával és különleges mozgás animációval, valamint multiplayer küzdelmekkel teletűzdelt játékról beszélünk. Az új FIFA már teljesen új funkciókkal is rendelkezik. Érkezik a Journey mód, azaz döntésünktől függően, akár több irányba is elindíthatjuk a sztorit. Döbbenetes drámai élményben lesz részünk. A játékmód segítségével a profi futball világához nagyon közel kerülhetünk. Ez a játék minden bizonnyal sokakat lebilincsel majd és semmi más nem fog számítani csak az, hogy végre győzelmet arassunk a pályán.

Új liga is bekerülhet a FIFA 18-ba

Talán kevesen tudják, de minden évben maguk a játékosok szavazzák meg, hogy melyik bajnokságot szeretnék a következő kiadásban látni. A most megjelenő játéknál talán a német harmadosztály lesz a befutó. A közösségi oldalakon is egymást érik a hírek, így tényleg valószínű, hogy a német harmadosztály drukkerei most nagyon boldogok lesznek. Érdemes az előrendeléseket már most leadni, hiszen nem lehet tudni, mennyire lesz felkapott. Ha a sejtéseink beigazolódtak, akkor már az is elképzelhető, hogy már most késő a rendelést elindítani, hogy az első körben hozzájuthassunk kedvenc FIFA játékunkhoz.