Hogyan válasszuk ki az első elektromos ciginket?

Már megbántad, hogy rászoktál a cigarettára? Vennél egy elektromos cigit, de nem tudod, hogy milyet, mert nem értesz hozzá?

Az első elektromos cigi mérföldkőnek számit egy cigiző ember számára, hiszen akkor már eldöntötte, hogy egy jobb irányba szeretne elindulni. Ha ez a lendület megvan, akkor már kár elvesziteni egy rossz ”első elektromos cigis” élménnyel.

Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, a megfelelő elektromos cigit kell választani, a tökéleteset. Elsőnek ajénlott egy egyszerübb technológiájú e cigit venni, hogy minnél kényelmesebben tudjuk használni amig meg nem szokjuk.

Nagyon fontos, hogy a külsejére is figyeljünk oda, hiszen sokkal bátrabban nyúlunk valami új és szokatlan dolog után társaságban, ha tetszik ahogy kinéz és meg vagyunk vele elégedve külsőleg is.

Az e piacon rengeteg fajta elektromos cigit lehet találni, úgyhogy biztos megtalálod a neked megfelelő modellt. Vannak például cigarettára emlékeztető készülékek, amik rövidebb életűek, de nagyon hasonlitanak egy analóg cigarettára, vannak toll-szerű készülékek, sima box modok stb.

Amit első elektromos cigiként nem ajánlanak, azok a magasabb technológiával rendelkező elektromos cigik. Ilyenek például a dripperel vagy a sub-ohmok.

Első elektromos cigi vásárlása előtt jó, ha egy hozzá értő emberrel (lehet az szakértő is vagy akár barát is) választanánk ki az első „tökéletes” elektromos ciginket, hiszen ezernyi kérdés felmerül ilyen kor bennünk (pl. Mi aza tank vagy patron? Mi az a porlasztó vagy kazán? stb.), amikben tudnának segiteni.

Összefoglalva a legfontosabb dolgok első elektromos cigi vásárlásánál: az elektromos cigi kényelmes legyen, egyszerű technológiával és kérjünk tanácsot akár szakembertől, akár ismerőstől.