Jennifer Lopez

Jennifer Lopez hihetetlen tengerparti megjelenést villantott

Az amerikai énekesnő talán megtalálta az örök fiatalság elixírjét. Hiszen az ő korában egyszerűen hibátlanul néz ki. Jennifer Lopez olyan sztár, aki mindig a reflektorfényben van. A művésznő nemrég végre megtalálta álmai férfiját, mint kiderült, volt barátja, Ben Affleck személyében. A szerelmesek máris Hollywood legdögösebb párjának státuszát érték el. Ez nem meglepő, mert az érzéseik nagyon erősek és ami a legfontosabb, őszinték. A sztár a minap döntött úgy, hogy az Instagramon megmutatja, mit csodál a kedvese. Jennifer Lopez a képeken miniatűr fekete fürdőruhában pompázott, arany ékszerekkel és egy vékony fekete köntösben, amit pillangók és bazsarózsák díszítettek.

Az énekes színésznő tűsarkúval és napszemüveggel egészítette ki a megjelenését. Az ilyen pikáns felvételek azt mutatják, hogy Jennifer Lopez egész télen keményen dolgozott a teste tökéletességén, hogy idén nyáron mindenkit az őrületbe kergessen. Ez sikerült is neki! A sztár, a képek mellett, egy videót is posztolt, amiben bikiniben hempereg a tengerparton. Nyilvánvalóan így akarta bebizonyítani a nagyközönségnek, hogy gyönyörű idomait nem photoshoppolták. Az 52 éves Jennifer Lopez kellemesen meglepte ezzel a követőit. A rajongók pedig a hozzászólásaikban rámutattak, hogy Lopez maximálisan készen áll a nyári szezonra.

Így tároljuk az élelmiszereket a hűtőben!

Az élelmiszerek tárolásának módja befolyásolja, hogy mennyi ideig tarthatóak el és mennyi energiát fogyaszt a hűtőszekrény. A hűtőszekrény különböző részei más-más hőmérsékletűek, ezért fontos, hogy az élelmiszereket ennek megfelelően tároljuk. Mindennek meg kell találni a maga helyét, attól függően, hogy milyen tárolási hőmérsékletet igényel, mennyire nedves, mennyi helyet foglal el és mikor vásároltuk. Szakértők elmondták a colore.hu weboldalnak, hogy mely élelmiszereket nem szabad az ajtóban tárolni. Először is, ne tároljuk a tejet az ajtóban! A legtöbbünk a tejet és más tejtermékeket az ajtó polcain tárolja, de ez a hűtőszekrény legmelegebb része.

A hőmérséklet minden alkalommal változik, amikor kinyitjuk és becsukjuk az ajtót, ezért az olyan dolgokat, mint a sajt, nem szabad ott tárolni, olvashatjuk a colore.hu cikkében. Használjuk az ajtót a fűszerek és szószok tárolására, a tejtermékeket pedig tegyük a középső polcra a tojásokkal együtt! Az is nagyon gyakori, hogy az emberek a tojásokat a hűtőszekrények ajtajában tárolják, különösen, mivel némelyikben beépített tojástartó van. De a tejhez hasonlóan, a tojást sem szabad állandó hőmérséklet ingadozásnak kitenni, figyelmeztet a colore.hu. Ezek jól elférnek a hűtőszekrény középső polcán.