kerékpárszállító

Jó, ha van kéznél egy kiváló kerékpárszállító

Bringázni szeretnénk a hegyekben, de nem tudjuk, milyen módon juttassuk el oda a kedvenc kétkerekűnket? A Pro-User Diamant SG3 kerékpárszállító rendszer a tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kerékpárok biztonságos, kényelmes és hatékony utaztatása terén. Az innovatív design, a sokoldalúság és a stabil rögzítési megoldás garantálja, hogy a bicikli mostantól mindenhol velünk lehet.


Robusztus és biztonságos rögzítés a kerékpárszállító jóvoltából
A kerékpárok széles, stabil alumínium sínekben történő rögzítése, valamint az állítható és zárható vázrögzítő karok biztosítják a maximális stabilitást. A tartozék táska megkönnyíti a kerékpárszállító tárolását és szállítását. A rendszer világítása – amely 7 és 13 pólusú (Jaeger) csatlakozón keresztül működik – növeli a láthatóságot az utakon, így a kivilágítás biztosan nem jelent majd akadályt a közlekedés során.

A kerékpárszállító azonnali használatra kész
A kerékpárszállító a kicsomagolás után azonnali használatra kész, összeszerelés nélkül, ami időt és energiát takarít meg. Az autó vezethetőségére gyakorlatilag semmilyen befolyással sincs (de parkolásnál azért érdemes figyelembe venni a plusz rakományt). A tolató- és ködlámpák biztosítják, hogy az utazás zavartalan legyen. Az európai típusbizonyítvánnyal rendelkező kerékpárszállító kulccsal rázárható a vonóhorogra. A hozzá megvásárolható rakodó rámpa segítségével a bringák fáradtság nélkül helyezhetők fel a kerékpárszállítóra, ami különösen az elektromos kerékpárok esetében jelent nagy előnyt, mivel nem kell felesleges emeléseket végezni.