ipari állvány

Könnyen felállítható az ipari állvány

Az elmúlt években jelentősen megnőtt az ingatlanépítések szerepe. A fejlődés hatalmas mértékeket kezdet el ölteni, aminek okán komoly szükség lett a szakmában való fejlesztésekre. Ennek jól látható eredményét képviseli az ipari állvány kialakítása. Amíg régebben még fából összeállított megoldásokat használtak, addig ma már fontos a gyors és lehetőleg minél egyszerűbb összeszerelhetőség, majd a munka végeztével a visszabontás és másik területen való felállítása az ipari állvány rendszereknek.

Az ilyen szempontból nehezen kezelhető fát ezért elkezdték felváltani a fém elemek. A PERI UP Flex révén nagyon biztonságos munkaszintek hozhatók létre és mindezek tetszőleges magasságokban. Ami egyértelműen jellemzi ezt a szerkezeti egységet az a könnyedség és egyszerű használat. A téglalap alapú heveder keresztmetszeteknek hála sikerült elérni, hogy az önsúly csökkenjen, miközben a teherbírás fokozódik. Az ipari állvány tehát többet visel el, mintsem elsőre gondolnánk. A szerelése a Gravity Lock révén gyorsabb, amivel több idő spórolható meg. A járótáblák azon túl, hogy csúszásmentesek a kibillenés ellen is védve vannak.

A járószintek hézagmentesen hozhatók létre, ami tovább fokozz a hatékonyságot. Nem kell tehát állandóan arra figyelni, hogy mikor és hova lépünk, mert a felületek, akadálymentesen lesznek kiépítve. Voltaképpen az ipari állvány egyes szintjein ugyanolyan lendülettel végezhetők a munkák, mintha az a talajról történne. Az ipari állvány az a befektetés, ami megéri az árát és a rendszeres kihasználás mellett gyors megtérülést garantál.