csomag

Még soha nem küldtél csomagot külföldre?

Külföldi csomagküldésben gondolkodsz, de még nem tudod, melyik cég lenne az ideális választás? Szeretnéd olcsón megúszni, de a megbízhatóság ennél sokkal fontosabb? Napjainkban már többféle futárszolgálat közül válogathatsz, amelyek a csomagküldés területén külföldöt illetően is otthonosan mozognak. Külföldre a DPD és a TNT közreműködésével gyorsan eljuttathatod a csomagod, sőt, online akár össze is hasonlíthatod, hogy melyiknél történhet ez meg kedvezőbb áron.

Persze nem mindegy, hogy csomagot, borítékot küldenél, milyen mérettel, súllyal rendelkezik az, valamint arra is érdemes hangsúlyt helyezni, hogy milyen gyorsan szeretnéd a célállomásra juttatni azt. Közúton kedvezőbb áron megoldható a szállítás, viszont nyilvánvalóan hosszabb ideig tart. A TNT Express azonban Európán belül egy munkanapon belül képes megoldani a szállítást légi úton.

 

A biztonság minden ügyfél számára kiemelt jelentőséggel bír, így lehetőség van természetesen arra is, hogy a küldeményt akár egymillió forintig biztosítsd. A webes előzetes tájékozódással összehasonlíthatod az árakat és azonnal el is intézheted a dolog anyagi oldalát biztonságos online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Így sokkal kényelmesebb és gyorsabb lesz a csomagátadás a futárnak. A szállítás ugyanis háztól-házig történik, így még csak el sem kell hagynod otthonodat a feladáshoz.

Ha ezelőtt még soha nem adtál fel csomagot külföldre, akkor előtte érdemes szétnézned ezen az oldalon. Itt minden részletről hasznos információkhoz juthatsz, és céges ügyfélként akár kedvezményes együttműködési szerződésről is elgondolkodhatsz. A webáruházak között ugyanis egyre többen vannak, akik külföldre is vállalnak szállítást, s ilyenkor korántsem mindegy, hogy milyen áron lehetséges az.

A külföldi csomagküldés még soha nem volt ilyen egyszerű, mint manapság. Nincsen cipekedés a postára, minden kérdésedre választ kaphatsz a megfelelő weboldalon, és a feladást is néhány kattintással elintézheted. Miért bajlódnál, ha külföldi rokonod, barátod lepnéd meg egy kis hazaival? Elérhető áron, megbízhatóan zajlik a csomagszállítás, akár egy napos határidővel, ami valljuk be, meglepően jónak számít kontinensünkön belül. Magánszemélyek és webáruházak számára egyaránt érdemes előre tájékozódni a lehetőségekről, így sikerül a minden szempontból megfelelő ajánlattal élni.