Mérőkerék

Nagy távolságok mérésére ideális választás a kerekes távolságmérő, már néven a mérőkerék. A kerekes távmérő minden olyan helyen ideális választás, ahol nagy távolság mérésére van szükség, legyen akár beton vagy aszfalt burkolat vagy akár terep mérés.

A hedue mérőkerekek mindegyik fogaskerekes áttéttel van ellátva, azaz a kerék és a számláló között mindig fix átmenet van. Nincs fogasszíj, mely elkopna vagy megcsúszna. Kínálatunkba több típus is elérhető, attól függően, hogy mire van szükség. A kisebb kerekes változatot egyértelműan a padló, beton, járda mérésére ajánljuk, mivel ennek súly kicsi. Az MR1 típus centiméteres mérésnek köszönhetően nagy pontossággal képes felmérni a kisebb és nagyobb távolságokat is, egészen 1 kilóméterig.

A hedue MR2 és MR3 már deciméteres mérésre képes, azaz a legkisebb egység 10 centiméter, viszont a hatótávolság 10 kilométer. Előbbit járdaszegély, aszfalt, beton mérésére ajánljuk, míg az MR3-ast akár a terepen való mérésre is. Ennek súlya, nagyobb kereke 320 mm átmérőjű, ezért könnyebben veszi az egyenetlen terepet is.

Bármelyiket is választja, a MűszerGuru.hu oldalunkon néhány lépésben könnyedén megrendelheti. A termékeket raktárról akár már másnapra ki tudjuk szállítani. Amennyiben kérdése lenne a kerekes távolságmérőkkel kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat!