benzinmotoros ágvágó

Milyen előnyei vannak egy benzinmotoros ágvágónak?

A kertépítés időszaka már a tavaszi hónapokban elindul, de sokan csak nyáron jutnak oda, hogy ténylegesen foglalkozzanak az otthont övező környezettel. Vannak olyan feladatok, melyeket évről-évre érdemes elvégezni, ezek között pedig az egyik a fák metszése. Az évek múlásával a helyzet elharapózhat, és szükségessé válhat az ágak megregulázása. Ebben nyújt kitűnő segítséget a benzinmotoros ágvágó.

 

Végleg elfelejtheti a létrán egyensúlyozást és a hosszas fűrészelést, vagy a kényelmetlen metszőhasználatot. A hosszú nyéllel rendelkező, benzinmotorral üzemelő ágvágó praktikus megoldásnak számít a magasban elhelyezkedő ágaktól történő megszabaduláshoz. Több előnye is van annak, ha benzinmotoros ágvágót használ. A mai, korszerű eszközök állítható teleszkópos nyéllel rendelkeznek, és akár a magas fák koronája is elérhető segítségükkel.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a terep nem mindig kedvez a létra biztonságos elhelyezésének, ráadásul annak állandó áthelyezése igen időigényes is lehet. Ellenben a benzinmotoros ágvágó kétütemű benzinmotorral üzemelve segíti elő, hogy az ágak levágása gyorsan, könnyedén és egyszerűen megtörténhessen. Míg a teleszkópos kézi ágvágó nevéből is adódóan kézi erőt igényel, addig benzinmotoros társa az üzemanyagnak köszönhetően komolyabb erőkifejtés nélkül végzi el a rá bízott feladatokat. Nincs más dolga, mint beállítani a megfelelő nyélmagasságot, kiválasztani a levágni kívánt ágakat, és máris indulhat a munka.

Nem csak ez szól azonban a benzinmotoros változat mellett. Ha hasonló eszköz beszerzése a cél, akkor mindenképpen érdemes a minőségre helyezni a hangsúlyt. Egy színvonalas, megbízható minőséget képviselő kézi ágvágó ára már megközelíti a benzinmotoros változatét, tehát megfontolandó, hogy melyik mellett tegyük le a voksot.

 

A minőségi, kiváló stabilitással bíró benzinmotoros ágvágó automatikus lánckenéssel is rendelkezik, szára pedig szétszedhető, így nem okozhat gondot annak szállítása. Mindegy, hogy a ház körül használná, vagy a hobbyház környékét tenné rendbe, könnyedén elérhetőek segítségével akár a lombkorona legmagasabb részén levő ágak is. Az online rendelés kényelmét kihasználva néhány kattintással megrendelhető a kiszemelt eszköz, mely hosszú éveken át hű társa lesz a kerti munkálatok során.