gyöngyöket

Milyen gyöngyöket lehet találni egy nagykereskedésben?

gyongysziget.hu-hoz hasonló oldalakon megnézheti, hogy milyen gyöngyöket találhat egy gyöngy nagykereskedelemben. A gyöngy nagykereskedésben mindenki jól jár, aki nagyobb kiszerelésben kíván gyöngyöket vagy kiegészítőket vásárolni. A nagyobb kiszerelésben megvásárolható termékek köre folyamatosan bővül így a kereskedők is ki tudják használni a nem mindennapi kedvezményeket. Készpénzzel és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni a számlát a helyszínen. Azok a vásárlók, akik a kényelmesebb megoldásokat keresik igénybe vehetik a futárszolgálattal történő kiszállítást. Ezekben az esetekben a futárnak készpénzzel, bankkártyával is lehet fizetni. A gyöngysziget mindent megtesz annak érdekében, hogy vásárlói kényelmesen szerezhessék be a szükséges termékeket.

 

Swarosski termékek, Miyuki gyöngyök, Matubo gyöngyök, Les Perlas per Puca gyöngyök, Cseh csiszolt és préselt golyó gyöngyök, tekla gyöngyök is megtalálhatók a széles termékválasztékban. Az ékszerkészítéshez itt különféle alkatrészeket is beszerezhetünk és még sok mást, amely az ékszerkészítéshez szükséges. Érdemes a kínálatot alaposan áttekinteni, hiszen innen üres kézzel nem lehet távozni. A sokak számára fontos kása gyöngyök többféle kiszerelésben és méretben elérhetők, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő gyöngyöket. A gyöngymixek már 10 grammos kiszereléstő elérhető áron vásárolhatók meg.

 

A gyöngysziget weboldalán letölthető mintákat is találhatunk, melyek segítségével fülbevalókat, nyakláncokat és különféle kis állatfigurákat készíthetünk. A blogban folyamatosan teszik közzé az új termékeket, ötleteket adnak és ingyenes letölthető mintákat csatolnak. A gyöngysziget egész évben szervez tanfolyamokat, melyet akár kezdő akár haladó gyöngyfűzők is elvégezhetnek. Sujtás tanfolyam, gyöngyfűző tanfolyam, gyöngy ékszer készítő tanfolyamok szerepelnek a széles kínálatban. A foglalkozásokon a tanárok saját mintáikkal is megismertetik az érdeklődőket, így egyedi ékszereket is készíthetünk saját kezűleg. Egy saját magunk által készített ékszerrel megajándékozhatjuk családtagjainkat vagy barátainkat a neves napok egyikén. Legyen ez karácsony, egy születésnap vagy egy névnap. Az egyedi ajándékoknak mindenki örülni fog. A weboldalon bármikor a szűrő segítségével gyorsan kiválogathatjuk a szükséges termékeket, amelyet gyorsan házhoz szállítanak.