Minden utazás

Minden utazás kényelmesebb, ha az autóüléseknek van háttámla rendezője

A gyermekes családok autós utazásait különösen meg tudja könnyíteni egy ilyen háttámla rendező. Ez az igen praktikus családi kiegészítő a hosszabb és a rövidebb utazások során is megkönnyíti mind a kicsik, mind pedig a felnőttek dolgát. A praktikus rendező nagy segítséget nyújt abban, hogy a különféle rekeszekben minden elférjen. Gondolunk itt az italokra, az ételekre, a zsebkendőkre vagy a kisebb játékokra. A rendező emellett hatékonyan védi az üléseket a szennyeződésektől is, hiszen melyik kisgyermek ne rugdalná össze az ülést.

A latyakos, esős idő beköszöntével a kisgyermekes családoknak elengedhetetlen utazási kellék a háttámla rendező. Ebben a rendezőben minden elfér amire a kis családnak utazások közben szükségük lehet. A kis rekeszekbe mindent be lehet pakolni. Magát a rendezőt pedig egy egyszerű mozdulattal, tépőzár segítségével lehet rögzíteni. Egy tépőzár található meg alul és egy felül. Az alján lévő kampót kell még beakasztani és máris készen áll a praktikus és helytakarékos háttámla rendező. A háttámla rendezőt már 3 színben is meg lehet vásárolni, így mindenki azt a színt választhatja ki amely a legközelebb áll hozzá vagy a legjobban illik színvilágában a gépjármű belsejéhez. Az 55 x 40 centiméteres rendezőből érdemes azonnal mind a kettő darabot megvásárolni, hiszen mint mondtuk az üléseknek is védelmet nyújt.

A rendező segítségével a gyerekek már önállóan is elővehetik az italukat, az apróbb nasikat, vagy akár a kis játékokat, így a szülőknek nem kell a táskák aljáról elővenni ezeket a dolgokat menet közben. A ballvinnak hála már 1-3 munkanap alatt megtörténik a termékek kiszállítása, így akár már a következő nagyobb családi túránál is használhatja a család a háttámla rendezőt. Jelenleg két rendező is igen kedvezményes áron vásárolható meg, amely a tél beköszönte előtt nagy segítséget nyújt a családoknak. A weboldalon egyéb más praktikus, a mindennapokat segítő terméket találhatunk.