Pólók és egyebek bármilyen ünnepre a LOLmarkttól

Nálam a vásárlás az utóbbi években már inkább az online térre koncentrálódik. Még a vírus hozta magával azt, hogy meg kellett szokni a rövid nyitvatartásokat, a kijárási lehetőségek leszűkülését, és valahogy akkoriban kezdtek fejlődni igazán az ilyen jellegű szolgáltatások is. Valahogy sosem szerettem bevásárolni, tudom, hogy van olyan, akinek fontos, hogy ő pont azt a terméket vegye le a polcról, amelyiket szeretné, és csomó barátom van, aki szeret vásárolni és bevásárolni (persze nyilván nem a legnagyobb tömegben), nekem pedig ez tényleg mindig egy hatalmas nyűg volt. Így minimálisra szorítkoztam azon termékek számát illetően, amiket munkából hazajövet kapok fel mondjuk, vagy hétvégén a közeli boltokba kiszaladva körülbelül fél óra alatt beszerzek. Amit szeretek frissen kiválasztani, az a pékáru (bár a fagyasztómban mindig lapul néhány saját készítésű zsemle, amit csak felmelegíteni kell), a henteshez is szívesen járok, amikor nem a szüleimtől kapunk otthoni húst vagy belsőségeket, illetve bármi ad-hoc jellegű dolog is szóba jöhet, amiért külön nem fogok elindítani egy online vásárlást, akkor már egyszerűbb kiszaladni érte. Majdnem elfelejtettem: a zöldségek és a gyümölcsök egy érdekes terepnek számítanak, nagyon változó, hogy honnan szerzem be őket. Megvannak azok a termények, amiket tényleg érdemes nekünk kiválasztani, és vannak azok, amiknél abszolút megbízom a rendelésemet összeválogató dolgozóban és eleve az áru minőségében, így biztonságosnak érzem a “vakon” házhoz rendelést.

A nagyszüleimnek is én szoktam az online rendelést leadni. Örülök, hogy az egészségügyi sétájukra és néhány programra mennek csak ki, és nem kell cipekedniük – sajnos túl messze élünk ahhoz, hogy rendszeresen tudjunk nekik segíteni a bevásárlással, de így azt hiszem, hogy teljesen jól megoldottuk a dolgot. Másfajta kihívást jelent persze, ha valami a rendelés leadása után elfogyott, és megkeresnek, hogy milyen helyettesítő terméket adhatnak cserébe, vagy inkább húzzák ki a listáról? Ezt a részét nem mindig szeretem, de az online bevásárlás velejárója végülis, szóval mondhatni, hogy valamit valamiért. Ahol viszont soha semmi gondom nem szokott lenni az online rendeléssel, az nem más, mint a LOLmarkt webáruháza. Imádom, hogy kifogyhatatlanok, ha személyre szabott, frappáns ajándékokról van szó! Ha nem hallottál még róluk, akkor most érdemes lehet figyelned, mert persze, az igaz, hogy nyomatos pólókat és egyéb kiegészítőket máshol is találsz, de ilyen mintákat és szakértelmet, mint a LOLmarktnál, szerintem biztosan nem!

Szerintem a legtutibbak náluk a felsők, egyértelműen. De persze ha valaki a bögréket vagy apró kiegészítőket jobban preferálja, az is tök oké, de én imádom, hogy a kreatív pólóimmal – a sajátokkal és az ajándékba adottakkal is – egy csomó bókot tudok egyből bezsebelni. Vicces és cuki minták, akár párosan igazán jól mutató feliratok és formák… Imádom, amikor valaki “matchy-matchy” szettben van! Egyik évben ez volt az öcsém és a barátnője karácsonyi ajándéka, hogy ilyen pólókat kaptak. Mindenki nagyon nevetett és utána szívesen is hordták, szóval elég jól sikerült az ajándék, aminek természetesen én örültem a legjobban! Egyébként ha egy tanácsot elfogadsz a válogatáshoz: ha már van egy téma, amire rá tudod fűzni a dolgot, akkor szinte nyert ügyed van. De sokszor például maga a szituáció, a konkrét ünnep szolgáltatja a témát, és ez nem csak a karácsonynál van így. Vannak például olyan szülinapi pólók, amik frappánsak, poénosak ugyan, de nem tudom elképzelni, hogy sokat hordja őket az ünnepelt. Na, az tuti, hogy a lolmarkt felhozatalára ez nem igaz, ugyanis tényleg olyanok a szülinapi pólók, amik abszolút viselhetőek, és nem csak egy poén erejéig. Szóval maximálisan csak ajánlani tudom. Még jobb, ha te szabod személyre a tervet! Mint ahogyan már említettem, tematika alapján is elindulhatsz a lolmarkt esetében. Mi a megajándékozni kívánt személy kedvenc hobbija, sorozata? Ez már egy jó kiindulást jelent ahhoz, hogy nagyot üssön az ajándék. A barátomnak például mindig találok valami horroros pólót, imádja ugyanis a horrorfilmeket, és van egy csomó olyan felsőminta, ami nem direktben kapcsolódik az adott filmhez, hanem egy vicces utalás inkább. Szóval van bennük kreativitás, és ez nekem nagyon fontos! De nem tagadom, én is elcsábultam már, és volt olyan, hogy magamnak rendeltem valamit még a másnak kiválasztott ajándék mellett… Ja és tudom, hogy ez milyen fontos szempont, úgyhogy szeretném kihangsúlyozni: a sokadik mosás után is abszolút tartják a formájukat a ruhaneműk és konkrétan a mintán is, szóval személyes tapasztalatom azt mutatja, hogy strapabíróak és jó minőségűek. Ja és nem is mennek ki vagy nyúlnak ki úgy, hogy hordhatatlanok legyenek, de persze ehhez az is fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy betartsuk a mosási utasítást, ami a címkére van írva. Én erre mindig különösen ügyelek, mert úgy vagyok vele, hogy ha már beszereztem ezeket a felsőket vagy bármi egyebet, akkor én is szeretném, hogy minél hosszabb életűek legyenek.

Karácsonyi mintákból pedig minden évben akad náluk bőven. Egyébként szerintem a legcukibb az, hogy nem csak női és férfi felsőkből lehet válogatni, hanem gyerekméret is van, úgyhogy egyik családtag sem marad ki a jóból. De akár szülőknek, nagyszülőknek is lehet válogatni, akár a tematikus pólók közül. A papa szereti a focit? Fogsz találni olyan mintát, ami tetszik neki, hidd el!

A lolmarkt kínálatában tehát minden van, ami kellhet egy szuper ünnepi meglepetéshez: szülinapi pólók, lánybúcsús és legénybúcsús szettek, karácsonyi termékek tömkelege, de ha te inkább párnás vagy bögrés vagy, az is tök oké, ezekre az ajándéktárgyakra is elérhető számtalan minta és felirat. Add oda a választott meglepetést egy egyedi, szintén lolmarktos táskában, hogy teljes legyen az öröm! Csak győzzön választani az ember, tényleg annyi minden van náluk. Legszívesebben már előre betáraznék egy csomó ajándékot…

Bízom benne, hogy ez a kis ajánlás a részemről érdekes volt sokatok számára, és ha gyakran vagytok bizonytalanok ajándékválasztás idején, mint amilyen én is voltam, még mielőtt a látóterembe került a lolmarkt, akkor most már remélem, hogy lesz egy olyan oldal, ahova mindig tudtok nyúlni, ha szükségetek van egy különleges meglepetésre! Engem már jó párszor kihúzott a csávából, szóval maximálisan tudlak biztatni benneteket, hogy csekkoljátok a site-ot, baromi jó dolgok vannak náluk! Ha pedig saját kútfőből szeretnél alkotni egy mintát, az is teljesen rendben van… A lolmarktnál valóra válnak a kreatív elképzelések, de már készen is annyi minta vár, hogy lehetetlen nem találni olyat, ami igazán megfog.

Nagyon remélem, hogy áradozok annyit mindenkinek a lolmarktról, hogy legközelebb engem is innen lepnek meg valamivel…