PS4 telefon

PS4 telefon párosítás Bluetoothon keresztül: megmutatjuk hogyan

Ha sorra vennénk azokat a készülékeket, melyek az egész család szórakozását szolgálják, akkor a PS4 minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalna el. A csúcsgrafikás játékok mellett olyan multimédiás szolgáltatások is elérhetőek a gép segítségével, melyeknek köszönhetően videóinkat, képeinket is megoszthatjuk, és prémium minőségben élvezhetjük azokat. A profi gépcsomagok és a legújabb játékok tökéletes kikapcsolódást biztosítanak az otthon töltött időben. Legyen szó akár egy esős nyári délutánról, vagy a téli zimankóról, kevés szórakoztatóbb dolog képzelhető el, mint a játékok világának megélése.

S ha már a PS4 multifunkcionális felhasználhatósága kerül szóba, akkor nem mehetünk el a hozzá csatlakoztatható eszközök mellett sem. Bluetoothon keresztül vezérlőt, mozgásvezérlőt, headset—et, egeret, nyomtatót, számítógépet, vagy például okostelefont is csatlakoztathatunk az eszközhöz. A folyamat rendkívül egyszerű, ugyanis a Bluetooth-eszközök lehetőség kiválasztásakor a menürendszerben megjelennek a párosítható eszközök. Természetesen fontos, hogy regisztrált legyen a kiválasztani kívánt, ha pedig nem így lenne, akkor szükséges a regisztrálás. Ha a kapcsolódási állapot világít, akkor csatlakoztatva van már az eszköz, ellenkező esetben pedig regisztrálni kell.

Az eszköz rendszerrel való párosítása is nagyon egyszerű. Mindössze ki kell választani a kívánt Bluetooth-eszközt, majd meg kell adni a jelszót a regisztráció befejezéséhez. Előfordulhat az is, hogy nem szükséges még a jelszó sem, ezt eszköze válogatja. Alapvetően elmondható, hogy a képernyőn megjelenő utasítások követésével bármilyen kompatibilis eszköz csatlakoztatható a rendszerhez Bluetooth kapcsolaton keresztül. A menürendszerben megjelenő eszköz ikonok egyértelműek, és még kezdő PS4 felhasználók is gond nélkül elboldogulnak a jelölésekkel.

A PS4 nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek, ugyanis rajongói szerint éppen a sokféle alkalmazhatóság szól mellette és különbözteti meg versenytársától. Ha szeretnénk a legújabb játékokat is magunknak tudni, akkor érdemes az előrendelés lehetőségével élni, melynek köszönhetően már a megjelenés napján magunkénak tudhatjuk a kiválasztott prémium kategóriás, gazdag látványvilággal rendelkező játékot.

A cikket szponzorálta a Konzolok Szervize, amely a legnépszerűbb konzolokkal, korrekt csomagajánlatokkal, előrendelési lehetőséggel és használt készülékekkel is áll rendelkezésre.