Te romantikáznál a pároddal ezen a búvóhelyen?

Újszerű izgalmat csempésznél párkapcsolatodba? Esetleg a kapcsolaton kívül fenntartott titkos viszony számára keresed az ideális randikuckót? A tapasztalatok szerint egyre többen vannak, akik otthonukban nem tudják megoldani a találkát, így külső helyszínt keresnek ehhez. A hűségről alkotott elképzelések sokat változtak az elmúlt években, ebben pedig az online társkeresők komoly szerepet játszanak.

 

Ma már senki nem botránkozik meg azon, ha egy férfi vagy egy nő félrelép, hiszen olyan sokan élik meg így a mindennapokat. Amikor azonban a diszkréció kiemelt jelentőséggel bír, akkor korántsem mindegy, hogy hol sikerül megoldani az együttléteket. Ilyenkor jutnak szerephez azok a búvóhelyek, melyek a főváros több pontján elérhetőek. Egyre több olyan randikuckó létesül, amely igényes környezettel áll a párok rendelkezésére. Érdemes szétnézned a buvohely.com-hoz hasonló oldalakon, ha már kifogytál a randi ötletekből. Az ilyen apartmanok tehát akkor is remek választásnak bizonyulnak, ha már randizol egy ideje, de egyelőre nincs megfelelő helyszín a szenvedélyes programhoz.

Ha titkos viszonyról van szó, akkor korántsem mindegy, hogy mennyire megbízható és diszkrét a választott helyszín. A búvóhelyek e tekintetben élen járnak, hiszen mind a megközelítés, mind az ott tartózkodás csak az érintettek között marad. Erre a hotelek esetében aligha akadna lehetőség, hiszen a néhány órás tartózkodás esetén is összefuthatnátok olyanokkal, akikkel nem szeretnétek. A randikuckók esetében ráadásul csak annyit kell fizetni, amennyi időt ténylegesen az apartmanban töltötök.

 

Természetesen a luxus hotelektől megszokott minőségről sem kell lemondani, hiszen a búvóhelyek igényes berendezéssel várják a vendégeket. A többféle stílus között mindenki rátalálhat arra, amely ízlésének a leginkább megfelel. A szenvedély óráihoz korántsem mindegy, milyen környezet áll rendelkezésre. Ha nem mondanál le a prémium színvonalról, és megadnád kedvesednek azt a nívót, amit megérdemel, akkor megéri körülnézni a főváros izgalmas búvóhely kínálatában.

 

A romantikus programok tarthatnak akár csak egy óra erejéig is, a búvóhelyek ekkor is ideális választásnak bizonyulnak. Ha több időt tudtok egymásra szánni, akkor napokon keresztül is kényelmesen érezhetitek magatokat a kiválóan felszerelt luxuslakások egyikében.