Tudta, hogy a világon a drágakövek alig 1%-a számít Forevermark gyémántnak?

Forevermark gyémántok hihetetlenül szigorú minőségi követelményeknek kellenek, hogy megfeleljenek. A vállalatcsoport márkája mögött 125 év szakmai tapasztalat áll. A világ gyémántjainak mindösszesen 1%-a Forevermark, ezért ritkaságnak számít. Ezek a gyémántok amellett, hogy szépek még ritkák is. A Forevermark gyémántok eredetiek és soha nem kezelik őket, ezért természetes szépségükben vásárolhatók meg. Csak kiválasztott bányákból származhatnak, amely gyémánt útját a Forevermark végigkíséri. Társadalmi normáknak, környezetvédelmi előírásoknak kell megfelelnie minden egyes gyémántnak.

A Forever gyémántok tökéletesek ajándékozásra, hiszen a megajándékozott személyek egy különleges gyémántot kapnak az ajándékozótól. Schmuck ékszernél több gyémánt ékszer közül is válogathatunk, így érdemes ellátogatni a honlapra és megtekinteni a jelenlegi kínálatot. Gyémánt eljegyzési gyűrűk, medálok, karkötők, fülbevalók érhetők el a széles termékkínálatban. A gyémántok egytől egyik kézileg válogatottak így biztosak lehetünk abban, hogy tökéletes ajándékot adhatunk át szeretteinknek. Szakértők és gyémántműves mesterek csapata dolgozik napról napra azon, hogy a Forever gyémántok a legtökéletesebbek legyenek. A felelős forrásból származó gyémántok precízen metszettek és csiszoltak. A gyémántokba egy különleges technológiával jelet ejtenek, amely biztosítja a gyémánt származási helyét és minőségét.

A mesterien megmunkált Forever Setting TM kollekció elérhető a Schmuck ékszer kínálatában is. Az ékszerek formavilágát a Forevermark emblémája ihlette és letisztult, valamint elegáns ékszerek közül választhatnak az érdeklődők, vásárlók. A Forevermark ékköveket négyágú foglalat öleli körbe, akárcsak egy bölcső. A formának köszönhetően a fény akadály nélkül tör át a fazettákon, így a Forevermark gyémántok tüzesen csillognak. A Forevermark Setting TM kollekció középpontjában a gyémánt áll. A Forevermark Encordia kollekció a szerelem ígéretét hordozza, így ebből a kollekcióból bátran ki lehet választani az eljegyzési gyűrűt is. Az egymásba fonódó hurok egy hullámformában testesül meg és ezt tartja összes a Forevermark gyémánt. A Forevermark Cornerstones kollekció darabjai szintén a szerelmet és a közös értékeket, kapcsolatok szimbolizálják a négy sarokdísszel, amelyek alátámasztják a Forever gyémántot.