Vállalkozói folyószámlahitel

A típustól függően akár több tízmillió forintos plusz keretet biztosítanak a vállalkozásoknak az új Széchenyi Kártya Program-konstrukciók.

Mire fordítható a vállalkozói hitel összege?

Mire van szükségük a vállalkozásoknak a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben? Egyszerű a válasz: segítségre, mégpedig pénz formájában.

A mikro-, kis- és középvállalatok meg is kapják ezt a Széchenyi Kártya Program Hitelek formájában. Immár elérhető a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel, a Széchenyi Likviditási Hitel és a Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitel is.

Ezen konstrukciók egy részét a vírushelyzet orvoslására vezették be, kiemelt mértékű állami támogatással és kedvezményes költséggel. Mindegyik vállalkozói folyószámlahitelre igaz, hogy a kamat a futamidő végéig változatlan. Egyik konstrukció sem igényel tárgyi fedezetet.

A vállalkozói hiteleknek köszönhetően a cég a járványhelyzetben is korlátok nélkül növekedhet. A vállalkozói folyószámlahitel költhető a munkahelyek megtartására. Tulajdonképpen bármire fordítható, amely szükséges a vállalat fennmaradásához. Sokan ezért is igénylik, mert szabadon felhasználható, és általa akár több tízmillió forintos segítséghez jutnak.

A vállalkozói hitel különbözői formáival kivédheti a koronavírus-járvány kellemetlen gazdasági hatásait. A részletekről több helyen is tájékozódhat.