Yam gyökér

Yam gyökér kivonat a menstruációs tünetek enyhítésére

A pici egészségére már a terhesség ideje alatt is oda kell figyelni és biztosítani kell számára a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat. A megfelelő mennyiségű természetes folát bevitele elengedhetetlen ebben az időszakban, hiszen a kismamák szervezete nehezen állítja elő természetes úton. A folát mesterségesen előállított formája a folsav, amiket a köztudatban gyakran tévesen alkalmaznak egymás szinonimájaként. A félreértések elkerülése végett, a természetes folát újabban a B11 vitamin elnevezést kapta. Amennyiben a kiegyensúlyozott étkezés megvalósítása a cél, a különböző étrend-kiegészítő termékek szedése jó alternatíva lehet, de az ásványi anyagokat érdemes természetes úton is a szervezetbe juttatni.

A brokkoli, a spenót, a spárga, a borsó és a csicseriborsó is jelentős arányban tartalmazza a szükséges mennyiséget, viszont ha ezeknek az ételeknek a fogyasztása valamilyen okból kifolyólag nem opció, akkor a természetes folát készítmény formájában is könnyen beszerezhető. A nők életében sok bosszúságot okozhatnak a különböző nőgyógyászati problémák. A piros betűs napok tájékán gyakran felmerül a has- és hátfájás, a kellemetlen hangulatingadozás és az is előfordulhat, hogy napokig tartó, gyötrő migrénnel kell szembenézni.

Ebben a nehéz időszakban a yam gyökér kivonat hatékonyan enyhíti a fájdalmakat. Ez az értékes anyag sokféle formában beszerezhető, többek között a WTN Ciklusbarát krém is tartalmazza. Mivel a készítmény kizárólag természetes anyagokból készül és nem tartalmaz tartósítószert, ezért maximálisan megfelel a bio minősítés kritériumainak. Használat után a yam gyökér kivonat rövid időn belül kifejti a hatását, így gyors segítséget nyújt a panaszok enyhítésében. Alkalmazása a ciklus előtt és alatt javasolt, amennyiben a következő tünetek jelentkeznek: ingerlékenység, szédülés, hangulatváltozás, rossz közérzet, mellduzzadás, fájdalomérzés. A yam gyökér kivonatot tartalmazó krém beszerzése rendkívül egyszerű a webáruházból, hiszen csak pár gombnyomás szükséges a rendelés leadásához.